Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina gan reģistrētos klientus, gan nodarbinātos, kuriem nepieciešams apgūt vai pilnveidot darba tirgū pieprasītās prasmes, pieteikties bezmaksas mācībām starptautiskajā atvērto tiešsaistes kursu platformā “Coursera”.

Tā ir lieliska iespēja bez maksas tiešsaistē apgūt izglītības programmas informācijas tehnoloģiju, datorzinību, datu zinātnes,  uzņēmējdarbības un pārvaldības jomā, apgūt profesionālās ievirzes angļu valodu, kā arī attīstīt caurviju prasmes - komunikāciju un sadarbību darba vidē, mācīšanās spējas un metodes, pašorganizēšanos un laika menedžmentu, radošumu un inovācijas profesionālajā vidē.

Apmeklē BEZMAKSAS mācību programmas sev vēlamajā laikā un tempā, kuras izstrādājuši tādi pasaules vadošies uzņēmumi  un universitātes kā Meta, IBM, Microsoft, Jeila un Londonas Impērijas koledža. Vairāk informācijas par pieteikšanos, programmu apraksts utt. meklēt NVA mājas lapā, uzklikšķinot uz zemāk pievienotās saites.

https://www.nva.gov.lv/lv/jaunums/turpinas-pieteiksanas-bezmaksas-macibam-starptautiskaja-atverto-tiessaistes-kursu-platforma-coursera

Share